BADER-voordelen

Uw BADER-voordelen

Bij een bestelling bij BADER profiteert u van talrijke voordelen.

Ontdek nu alle voordelen voor BADER-klanten:

 

BADER berekent geen dure verzendkosten - ook niet bij de levering van meubels. U betaalt alleen de catalogusprijs!
Als een artikel u niet past of aanstaat, dan kunt u de bestelde artikelen uiteraard kosteloos terugsturen.
Maak dan a.u.b. gebruik van de bijgeleverde retoursticker.

Wat u ook uitkiest of bestelt – u heeft altijd 14 dagen tijd, om alles rustig te bekijken en te passen.
Want u heeft volledig omruil- of teruggaverecht geheel zonder extra kosten!
Als een artikel u niet past of aanstaat, dan kunt u de bestelde artikelen kosteloos terugsturen. Indien een artikel u niet past of niet bevalt, of wordt een artikel niet naar tevredenheid uitgeleverd, dan heeft u 14 dagen herroepingsrecht en kunt u de artikelen gratis aan BADER terugsturen.

De vriendelijke medewerkers staan u graag met raad en daad ter zijde. Goede service, advies en ondersteuning zijn bij BADER erg belangrijk.
De BADER-medewerkers helpen u ook graag met vragen over pasvorm, stijl of de juiste maat. Zo kunt u ons bereiken: BADER service & advies.

Onze inkopers letten zorgvuldig op de kwaliteit van de artikelen volgens de strenge BADER-kwaliteitsrichtlijnen. In de internationale steden zoeken ze naar speciale stukken en nieuwe trends en stellen een evenwichtig assortiment van kleding, meubels, sieraden en nog veel meer samen. Voordat de geselecteerde artikelen definitief worden opgenomen in het assortiment, ondergaan ze de interne strenge kwaliteitskeuring. Onze technici en ingenieurs van de kwaliteitscontrole controleren ieder model apart. Daarbij worden de textielartikelen volgens het BADER-maatconcept aan een pasvormcontrole onderworpen. Vormvastheid, verwerking van de naden en door was- en wrijftests op kleurechtheid controleren is bij ons standaard. Daarbij wordt gecontroleerd of de artikelen na de test kleur en vorm behouden. Meubels worden deels door onze technici meteen ter plekke bij onze leveranciers in Europa gecontroleerd. Zij controleren de lak, materialen, het functioneren van mechanische delen, veercomfort alsook de verwerking van de artikelen. Speciale aandacht wordt besteed aan de voorgeschreven verpakking van de artikelen, zodat tijdens transport niets stuk gaat. Als de artikelen in ons magazijn zijn aangekomen worden ze nog een keer volgens de strenge BADER-kwaliteitsrichtlijnen gecontroleerd. Daarmee is gegarandeerd dat de artikelen in een optimale staat zijn als ze naar de klant verstuurd worden. In gecertificeerde en onafhankelijke laboratoria worden de artikelen tijdens de kwaliteitscontrole steekproefsgewijs gecontroleerd op schadelijke stoffen.

BADER houdt zich strikt aan de wettelijke bepalingen voor de verwerking van gegevens. Persoonlijke gegevens worden in eerste instantie verwerkt, opgeslagen en gebruikt voor een optimale orderverwerking. Indien nodig kunnen gegevens aan derden, bijv. leverancier, expediteur worden verstrekt, om bijv. een artikel rechtstreeks vanaf de leverancier te leveren. Natuurlijk kunt u het gebruik van adres- en bestelgegevens voor reclamedoeleinden altijd stopzetten. Meer informatie vindt u onder de aanwijzing: Gegevensbescherming bij BADER.

U kunt bij BADER natuurlijk uit verschillende betalingsmogelijkheden kiezen.
De volgende betalingsmogelijkheden staan u ter beschikking: u betaalt het totaalbedrag in een keer binnen 30 dagen na rekening datum, in 2 of 3 gemakkelijke maandelijkse termijnen (minimaal maandelijks termijnbedrag 30 €) of per creditkaart. Wij bieden onze klanten* regelmatig een betaalpauze aan, waardoor ze extra tijd hebben om hun bestelling op rekening te betalen. Geef bij uw bestelling eenvoudig uw betaalwens aan. Bovendien betaalt u bij uw bestelling geen reserverings- of administratiekosten, ook niet bij termijnbetaling!
Meer informatie over de aangeboden betalingsmogelijkheden vindt u onder: Betalingsmogelijkheden bij BADER.

*Dit aanbod is alleen geldig voor klanten die al langer dan 3 maanden klant zijn bij BADER.