Betaling en verzending

Bestellen zonder verzendkosten  – betalen naar wens*

BADER biedt u vele voordelen. Wij berekenen bijvoorbeeld geen dure verzendkosten - ook niet bij de levering van meubels. U betaalt alleen de catalogusprijs! En u kunt natuurlijk uit verschillende betalingsmogelijkheden kiezen. Ga gewoon naar www.BADER.nl/bezahlen.

Afleveren op het gewenste adres

Uw bestelling wordt direct op het gewenste adres afgeleverd. Waar u maar wilt in heel Nederland. Tijdens het bestellen heeft u bij het invullen van uw persoonlijke gegevens de mogelijkheid naast uw eigen factuuradres een afwijkend afleveradres aan te geven.

Betalingsmogelijkheden*

Overzicht van de betaalvoordelen:

iDEAL

Betaal eenvoudig en direct. Met het betaalsysteem "iDEAL" kunt u dankzij PIN & TAN zonder registratie, eenvoudig en veilig met uw normale Online-Bankgegevens betalen. U wordt dan doorgeleid naar de pagina van uw bank. Daar kunt u gemakkelijk uw bankgegevens invoeren en zo de overschrijving bij uw bank in opdracht geven.


Kreditkaart

Per kredietkaart kunt u bij BADER snel , gemakkelijk en veilig betalen.Bij betaling per kredietkaart wordt het bedrag afgehouden na het beëindigen van het bestelproces. Tijdens het bestellen, hebben wij het kaartnummer, vervaldatum, kredietkaartmaatschappij en de validatiecode nodig. 


SEPA-automatische incasso

Graag schrijven wij met uw toestemming het factuurbedrag op de vervaldag van uw bankrekening af. Voor SEPA-automatische incasso is een SEPA-machtigingsformulier vereist. De SEPA-machtiging voor automatische incasso is geldig totdat deze door u is ingetrokken. Deze machtiging moet tijdens het bestelproces door u worden bevestigd en kan aan het einde van de bestelling als PDF worden gedownload en opgeslagen.


Op rekening

U heeft de tijd met betalen, want bij BADER betaalt u het factuurbedrag binnen 30 dagen na factuurdatum en niet zoals gebruikelijk binnen 14 dagen.


Termijnbetaling

Bij BADER kunt u uw factuur in 2 of 3 maandelijkse termijnen betalen*. Wij berekenen daarvoor slechts een geringe rentetoeslag. U betaalt bij uw bestelling geen extra boekings- of administratiekosten! De eerste termijn is binnen 30 dagen na factuurdatum. De overeenkomstige voorwaarden vindt u in onze termijntabel en in de  termijncalculator.


Betaalpauze

Bij betaling binnen 30 dagen kunt u gebruik maken van een betaalpauze. Hiervoor berekenen wij een geringe toeslag. Wij houden u regelmatig op de hoogte van onze betaalpauzes. Deze aanbieding is alleen mogelijk voor klanten die al langer dan 3 maanden een klantenrekening hebben en de overeenkomstige kredietwaardigheid.


PayPal

Met PayPal betaalt u eenvoudig, snel en veilig. Bij elke aankoop met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en uw PayPal-wachtwoord nodig. U hoeft dus uw reeds geregistreerde PayPal financiële gegevens voor de volgende aankopen niet opnieuw in te voeren. U komt dan vervolgens op de PayPal-pagina. Daar kunt u inloggen met u e-mailadres en uw PayPal-wachtwoord en de betaling in order zetten. Daarna wordt u doorgestuurd naar de orderbevestigingspagina van de BADER-shop en is uw bestelling voltooid.


Bankoverschrijving (Klarna.)

Betaal eenvoudig en direct – zonder registratie. Met "Bankoverschrijving" kunt u, dankzij PIN & TAN invoer veilig betalen met de voor u gebruikelijke online bankgegevens.


Bankrelatie:

Commerzbank
IBAN: NL81 COBA 0637 0163 19
BIC: COBANL2X


*Kredietwaardigheid vereist